0707- 53 30 38 info@mjolbyridskola.se

Igenridning

Igenridning efter frånvaro
Det är jätteviktigt att ni anmäler så snart som möjligt att ni tänker utebli från er lektion!!! Alltid till kontorsmobilen, helst via sms, tel 0707-533 038.

Det är viktigt inte minst för hästarnas skull, så att vi kan planera deras arbete på bästa sätt.
Om man anmäler sin frånvaro senast kl 10 samma dag man skulle ha ridit, kan man få rida igen sin missade lektion
Anmäl frånvaro till kontorets tel 0707-53 30 38 (via SMS eller prata in på telefonsvararen). Ange namn och ridtid/ridgrupp.

OBS! Igenridning är ingen rättighet utan något vi erbjuder i mån av tid och utrymme. Är man borta mycket kan det vara svårt att ta igen missade lektioner. Om man vet att man ska vara borta mer än 4 gånger under en termin och anmäler datumen i förväg kan man få fakturan reducerad.

Igenridning kan göras under de särskilda igenridningstider som vi erbjuder på anslagstavlan i blå entrén och/eller här på hemsidan.
Ingen igenridning i andras grupper annat än undantagsvis!! Igenridning kan även ske i mån av plats på stallvärdsridningarna.

Vid igenridning gäller samma sak som vid ordinarie lektioner, nämligen att man anmäler frånvaro via sms eller mobilsvar till
tel 0707-53 30 38. Välkomna!

Nivåer:

• Barn GRUND 30 minuter: våra nyaste elever som inte börjat galoppera ännu
  • Barn GRUND 60 minuter: nyare elever som provat att galoppera
  • Barn/ungdomar FORTSÄTTNING: elever som ridit i några år och klarar alla gångarterna mm
  • Vuxen GRUND: elever över 20 år som rider i skritt och trav, kan ha provat galopp
  • Vuxen FORTSÄTTNING: elever över 20 år som rider i alla tre gångarterna, mm