0707- 53 30 38 info@mjolbyridskola.se

vardagar: kl 15-21
lördagar: 13-16
söndagar: 13-19

Under lov och röda dagar när lektionerna är inställda är stallet stängt, om inte annat framgår av anslag och fb-sidan ( t ex kan vi ha En dag i stallet eller annan aktivitet).
När stallet är stängt vilar hästarna och vill vara ifred i sina boxar. Av säkerhetsskäl är det inte lämpligt att barn vistas på anläggningen när stallet är stängt. Av samma anledning råder absolut förbud för alla barn att vistas på foderlogen utan vuxet sällskap.

Hitta hit

Mjölby ridskola ligger alldeles i utkanten av Mjölby tätort. Där villorna tar slut tar hagarna vid.
Från resecentrum är det 2,6 kilometer till ridskolan. Det är cykelväg hela vägen.
Vägbeskrivning från E4:an:

Sväng av mot Mjölby (spelar ingen roll vilken av avfarterna) och följ skyltarna mot centrum tills det dyker upp skyltar mot V Harg, följ dem till en T-korsning, tag höger mot V Harg, efter ca 300 meter syns ridskolan på höger sida med hagar, stall och ridhus.
Vägbeskrivning från tågstationen:

Följ vägen förbi stationen, som du har på höger sida. Sväng vänster mot Västra harg (skyltat). Följ vägens tills den tar slut i en T-korsning, sväng höger mot V Harg, efter 300 meter syns ridskolan på höger sida med hagar, stall och ridhus.